Marcel Gazendam

Gazendam  is 30 jaar actief als trainer/coach in persoonlijke ontwikkeling.

“Een van mijn specialiteiten is voorlichting en begeleiding op het gebied van seksualiteit en intimiteit. Ik studeerde Rechten, was actief in het bedrijfsleven. Uit mijn huwelijk met Marlies kwamen twee kinderen voort: een tweeling! Sinds 2014 heb ik een intieme relatie met Antje, een bijzonder inspirerende ervaring. In de intimiteitscoaching werk ik samen met Antje. Mijn inspiratiebronnen zijn momenteel: mijn eigen intieme relatie en de Taoïstische training. Verder ben ik student aan de Ridhwan School. Het is bijzonder om te ervaren hoe verbinding en intimiteit een steeds diepere ontdekkingsreis is, in mijzelf en in mijn relatie!”

Naast intimiteitscoaching geeft Marcel begeleiding en les in Taoïstische Yoga, Chi Kung en Seksuele Yoga, en in zelfcompassie.

Zie www.livingdao.nl en www.seksueleyoga.nl

 

Antje Bednarczyk

Antje Bednarczyk ( Duitsland), heeft een sociaal-pedagogische achtergrond. Aanvullend bekwaamde zij zich in coaching voor individuen en gezinnen. Zij is sinds 1994 actief in de begeleiding en coaching van mensen van alle leeftijden op hun individuele pad. Ze is student aan de Ridhwan School voor persoonlijke ontwikkeling van Almaas.

“In mijn verdieping van intimiteit ervaar ik het als fascinerend dat elke intieme ontmoeting weer fris en nieuw kan zijn, als wij open en aanwezig zijn. Als we ons openstellen in lichaam, hart en ziel openbaart zich een verrassende verscheidenheid aan intieme ervaringen.”