Wat is intimiteitscoaching?

Intimiteitscoaching is begeleiding in het aangaan van intieme relaties tussen man en vrouw. Seksualiteit, emotionele intimiteit en liefde spelen daarbij een rol. In films en media wordt ons voorgespiegeld dat intimiteit aangaan spontaan en vanzelfsprekend verloopt. Dat is een sprookje ! Intimiteit aangaan en verdiepen gaat niet altijd vanzelf, spontaan of gemakkelijk! En vervolgens - hoe hou je een intieme relatie levend? Een liefdesrelatie is een doorgaand leerproces. Wij bieden begeleiding aan voor individuele mannen en vrouwen, singles en paren.

Het goede nieuws!

Liefhebben is een kunst die je kan leren en verdiepen. En dat is op zich al heel bijzonder. Maar áls dat gebeurt, ervaar je een persoonlijke groei die verder gaat dan groei in de liefde. Je voelt je lekkerder in je vel. Je komt thuis in jezelf, in je leven en met de mensen om je heen. Het is een poort naar de bron van kracht, compassie en wijsheid, die je in wezen bent.

De zeven sleutels tot een intieme relatie.

Met coaching, training en retreats kun je kennis maken met de zeven geheime sleutels - de ontdekkingsreis naar verdieping van intimiteit tussen partners. Praktisch en direkt toepasbaar. Begeleiding van Marcel en Antje, met uitleg en oefeningen. Zowel voor alleenstaanden als paren.